Visszavásárlási garancia

30 napos visszavásárlási garancia

Ha a 14 napos elállási jog lejárta után ébred rá, hogy a megvásárolt termék mégsem felel meg, akkor sincs semmi veszve, ugyanis 30 naptári napig becseréljük Önnek egy másik termékre.

Az ügyintézés menete szinte teljesen azonos, mint az elállási jog gyakorlásánál, annyi különbséggel, hogy a összeget nem utaljuk vissza, hanem levásárolja azt.

Visszavásárlási igényét e-mailben jeleznie kell a következő címen:

corpusmusic@gmail.com

Írja meg a számla sorszámát, a visszaküldött termék nevét / kódját, illetve, hogy milyen termékre szeretné becserélni a korábban megvásárolt terméket.

Értékegyeztetés

A visszáruhoz csatolja a számla nyomtatott változatát (ezt elektronikusan kapta meg), illetve a számla hátoldalára tüntesse fel a kiválasztott cseretermék nevét / kódját. Ha az új termék és a visszaküldött termék között értékbeli különbség van, akkor a számla hátoldalára írja fel, hogy milyen módon kívánja kifizetni a különbözetet (ilyen esetben is az összes fizetési mód a rendelkezésére áll).

Ha a visszaküldött termék értéke magasabb, mint a csereterméké, akkor ezt vagy további termékek vásárlásával (pl. tartozékok), vagy bizonyos értékhatár alatt visszautalással egyenlítjük ki.

További tudnivalók

A 30 napos visszavásárlási garancia csakis tartós fogyasztási cikkekre, azaz 10 000 Ft feletti értékű termékekre vonatkozik, továbbá azonos feltételek és szabályok vonatkoznak rá, mint a 14 napos elállási jog esetében. Ezeket az információkat a ‘Vásárlástól való elállás’ menüpont alatt találja.